Basic Braille

Handy Tech Basic Braille

Eenvoud

De Basic Braille is een draagbare brailleleesregel waarbij betaalbaarheid en eenvoud de uitgangspunten zijn voor het ontwerp. De standaard versie van de Basic Braille is uitgerust met 40 braillecellen.  Het apparaat is inzetbaar in combinatie met alle schermleessoftware die door Babbage geleverd wordt.

Kwaliteit

De behuizing van de Basic braille is gemaakt van duurzaam, geanodiseerd aluminium. De zijkanten zijn gemaakt van antislipkunststof van een hoogwaardige kwaliteit. Ook de gebruikte braillecellen blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid.

Gebruiksvriendelijk

Deze leesregel beschikt uiteraard over cursorroutingtoetsen. Daarnaast zijn er links en rechts van de rij braillecellen  drie besturingsknoppen  beschikbaar, waarmee je de leesregel moeiteloos kunt bedienen. Je kunt met de ene hand navigeren en met de andere hand lezen. De leesregel is zo ontworpen dat deze strak tegen je toetsenbord of laptop geplaatst kan worden. Hierdoor is de afstand tussen de brailleleesregel en de toetsen zo klein mogelijk gehouden.

Toepasbaarheid

De Basic Braille is verkrijgbaar in een 32-, 40-, 64- of 80-cellige uitvoering. Dat maakt het mogelijk om voor specifieke situaties voor een speciale regel te kiezen. Zo zal in de prive-situatie veelal gewerkt worden met de 40-cellige en op de werkplek met de 80-cellige uitvoering. Naast dat de Basic Braille via USB aangesloten kan worden op een computer, maakt de Bluetooth-functionaliteit het ook mogelijk om het apparaat te koppelen met een smartphone of tablet.

Universeel inzetbaar

  • De Basic Braille werkt met alle gangbare schermlezers voor Windows en Apple Computers zoals Window-Eyes, SuperNova, NVDA, JAWS en VoiceOver. Zodra je de Basic Braille met USB aansluit op je computer wordt deze direct herkend en hoef je dus geen extra handelingen te verrichten.
  • Als je verbinding maakt via Bluetooth moet je eenmalig een code invoeren. Deze wordt daarna onthouden.
  • De Basic Braille beschikt over een accu die je kunt opladen via de USB-poort. Dit kan via je PC, maar ook via een USB stekker.

Technische eigenschappen:

  • 32, 40, 64, 80 braillecellen en cursorroutingtoetsen
  • 6 besturingstoetsen, 3 aan elke kant van de rij braillecellen
  • Micro usb-aansluiting
  • Geanodiseerd blauw met links en rechts een zwarte kap
  • Afmetingen 40 cellige uitvoering: (bxdxh) 347x91,5x19,5 mm
Download onze folder.