Braille EDGE 40

HIMS Braille EDGE 40

Beheer uw dagelijks leven

Een krachtige en inzetbare braille leesregel met alle functies van een notitie apparaat! De Braille EDGE 40 is niet alleen een betrouwbare leesregel, hij helpt je ook in het beheren van je dagelijkse taken. Maak notities en sla ze op, lees boeken en Word-documenten en schakel zonder enig probleem tussen je PC en je smartphone.

Gebruiksvriendelijke functietoetsen

De Braille EDGE 40 bevat 2 4-weg navigatie toetsen en 8 functie toetsen (Escape, Tab, Control, Alt, Shift, Insert, Windows en Applicatie) die het gemak van Braille-invoer en de intuïtiviteit van een PC-toetsenbord combineren. Meerdere talen mogelijk

Werk de hele dag door

De Braille EDGE 40 biedt u het gemak en de flexibiliteit om met verschillende talen te werken. U heeft de beschikking over braille notaties in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

Werk de hele dag door

Verbind de Braille EDGE 40 met een computer via USB en/of met een smartphone of tablet via Bluetooth, en blijf de hele dag verbonden zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Ben je de PC aan het bedienen en krijg je een WhatsApp bericht op je iPhone? Met de schakelaar aan de zijkant schakel je snel over en lees je het bericht. Daarna schakel je net zo makkelijk terug en ga je verder waar je gebleven bent.

Lezen en opslaan

Lees en sla je data op een SD-kaart op. De Braille EDGE 40 kan met maximaal 32GB SDHC-kaartjes overweg. Dit bied je ruimte om duizenden boeken en/of documenten op te slaan voor onderweg. Je kunt zelfs .DOCX-, .DOC- en .RTF-bestanden bekijken.

Technische specificaties

  • 40 cellen
  • Perkins-style toetsenbord
  • USB en Bluetooth: eenvoudig schakelen tussen de twee opties
  • SD kaart (SDHC)
  • 20 uur op een accu lading
  • Werkt met Apple macOs/iOS, Android en de diverse schermlezers onder Windows (NVDA, JAWS, SuperNova, Window-Eyes
  • Maten: L x B x H = 31,3 x 10,1 x 2,25 cm.
  • Gewicht 785 gr.
Download de folder.

Product uitproberen?

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om een product op proef te krijgen om deze op uw gemak te proberen. Laat het ons weten via onze contact pagina en wij nemen contact met u op om dit te bespreken.