Braille Sense U2 Mini

HIMS Braille Sense U2 Mini

Licht en compact

De volgende generatie van onze populaire 18 cellige Braille Sense series. De Braille Sense U2 MINI lijkt qua uiterlijk sterk op zijn voorganger, maar bevat vele nieuwe functies en verbeterde hardware aan de binnenkant. Als gebruiker zult u genieten van de kracht en de prestaties van de 1 GHz Mobile CPU, 32 GB opslagcapaciteit en verbeterde functies, zoals uitgebreide werktijd op de accu, verbeterde gevoeligheid van de GPS-ontvanger en de toevoeging van een trilmotor. De Braille Sense U2 MINI biedt ook meer stabiele prestaties dan andere notitieapparaten, met een geoptimaliseerd Windowsbesturingssysteem met de vertrouwde Windows achtige interface.

Tekstverwerker

Een uitgebreide tekstverwerker die meer bestandstypen ondersteund dan andere notitieapparaten, inclusief graad 1 en graad 2 braille ondersteuning. De tekstverwerker kan overweg met TXT, RTF, DOC, DOCX, BRL, BRF, HBL, PDF en EPUB formaten.

Beginnend braille gebruiker

De Braille Sense U2 MINI is compleet. Het is niet noodzakelijk om naast de Braille Sense U2 MINI nog een notebook te gebruiken. Er is ook geen aanvullende schermleessoftware of een virus scanner nodig. U kunt direct aan de slag. Het is werkelijk een kwestie van inschakelen en beginnen.

DAISY speler

De ingebouwde DAISY speler ondersteunt DAISY 2.0/2.02, ANSI / NISO Z39.86 (DAISY 3.0), NIMAS, NLS, Bookshare.org en Learning Ally (voorheen RFB & D). De Bookshare.org service wordt overigens momenteel alleen in de Verenigde Staten aangeboden.

Media speler

De ingebouwde Media speler ondersteunt de volgende formaten: WAV, MP3, MP4, ASF, OGG, WMA, M3U, Audible (AA, AAX), WMV, FLAC en MID. Je kunt ook geluid opnemen met behulp van de ingebouwde microfoon of een extern audioapparaat via de microfoonaansluiting en dit vervolgens weer afspelen met de Media Speler. Opnames worden opgeslagen in het formaat MP3 of WAV.

E-mail

Ondersteuning voor IMAP en POP3 e-mail accounts en volledig automatische vertaling van e-mail berichten die worden opgesteld in samengetrokken braille.

Verbeterde help functie

Binnen elke toepassing is de online help beschikbaar, hierdoor heb je altijd de laatste informatie tot je beschikking en dat maakt het werken met de Braille Sense U2 MINI een stuk eenvoudiger.

Functionaliteit

Verder bezit de Braille Sense U2 MINI alle bekende functies zoals je van de HIMS leesregels gewend bent, namelijk: adresboek, programmabeheer, wetenschappelijke rekenmachine, databasebeheer, wekker, stopwatch, slaaptimer en nog veel meer. Download de folder.