Braille toetsenbord

Braille toetsenbord

Toetsenbord voor braille invoer

Brailletoetsenbord dat in plaats van of naast het gewone Pc-toetsenbord gebruikt kan worden voor braille invoer op de PC. Behalve het achtpunts brailletoetsenbord en de spatiebalk, zijn ook de F1 tot en met de F10 functietoetsen beschikbaar. Dankzij diverse extra toetsen zijn alle functies van een normaal Pc-toetsenbord bedienbaar vanaf dit brailletoetsenbord.

Combinatie mogelijkheden

Het Handy toetsenbord is een onderdeel van het modulaire systeem en kan eenvoudig aan de 44 of 84 cellige leesregel (de Modulair Professional) en het modulaire MF2 toetsenbord worden gekoppeld. Deze combinaties kunt u met een PC gebruiken. De ingebouwde toetsenbord schakelaar zorgt ervoor dat u het Handy Braille toetsenbord parallel kunt gebruiken met het MF2 toetsenbord.

Ergonomisch geoptimaliseerd

De terugkoppeling van de kracht waarmee de toetsen moeten worden aangeslagen is perfect aangepast aan de behoefte van de gebruiker. Zelfs snel aanslaan veroorzaakt geen hinderlijk geluid. De toetsen zijn ergonomisch geplaatst zodat het mogelijk is om in een ontspannen houding in te kunnen voeren. Het Handy Braille toetsenbord is ook geschikt voor mensen met kleine handen.